Superheroes Sargassum Thank You Party!

Zondag 18 maart van 15:00 - 21:00

Om iedereen enorm te bedanken voor de vele hulp die we hebben gekregen bij het opruimen van het sargassum zeewier organiseren we samen met STINAPA een 'Superheroes Sargassum Thank You Party' op 18 maart van 15:00 - 21:00 met muziek van DJ's Jeffrey en Annemiek! Geniet van een aantal leuke speciale aanbiedingen voor eten en drinken! We zien je deze zondag!!


Hou vooral onze Facebookpagina in de gaten, want daar doen we alle aankondigingen als eerste!

Table BBQ

Bereid u voor op een ware eilandtraditie! Elke donderdag bieden wij de enige Table BBQ van Bonaire en het fenomeen is al uitgegroeid tot een van de meest populaire culinaire verrassingen op het eiland.
U krijgt op uw tafel uw eigen volledig voorbereide BBQ en een keur aan vlees, kip en vis, aangevuld met groenten en salade, sauzen en broodjes. Geniet van uw eigen grilltalent onder het genot van livemuziek of DJ's op het strand. Er is geen andere dinerervaring als deze op Bonaire
Met name in september, oktober en november zijn de BBQ's afhankelijk van weersomstandigheden, want bij teveel wind is het vanwege rook en vonken minder prettig barbecueën!


$27,50 per persoon
$15,00 voor kinderen < 14 jaar

De Table BBQ is alleen op reservering. Reserveer nu

Live - Muziek

Bij de Hang Out Beachbar laten we altijd al lekkere chill out-muziek door de speakers klinken, maar wat is er lekkerder dan genietend van je cocktail of ander drankje, op je strandbedje of aan de bar, luisterend naar een fantastische live-act? Met enige regelmaat hebben we, meestal op een zaterdag of zondag, live-muziek variërend van coverbands tot en met een André Hazes-imitator. Hou vooral onze Facebookpagina in de gaten, want daar doen we alle aankondigingen als eerste!